تاپس tops

آموزش مدارس کشور‌های مختلف دنیا، در ایام کرونا

ماه‌هاست که از ورود مهمان ناخواند‌ه‌ای به نام کرونا ویروس، به سراسر جهان می‌­گذرد. این ویروس مدت­‌هاست که مهمان و پای ثابت تمام دورهمی و اجتما‌ع‌ها شده­ و با ایجاد مشکلات بسیاری برای جوامع، زندگی عادی مردم را مختل کرده‌است. از آن‌جایی که این ویروس سرعت انتشار بالایی دارد، هرگونه تجمع در محیط­‌های کوچک باعث گسترش چشم­گیر آن می‌شود. در میان اماکن عمومی، مدارس و محیط­‌های آموزشی، با داشتن هزاران دانش‌­آموز یا دانشجو، جزو محیط­های خطرناک به شمار می‌­آیند. از زمان پیدایش این ویروس، بسیاری از دولت‌ها سعی کردند با جایگزین کردن روش مناسبی برای تحصیل، از تشکیل حضوری کلاس­‌ها و در نتیجه گسترش روند این بیماری در محیط­‌های آموزشی جلوگیری کنند.

آموزش مجازی یا آموزش از راه دور، راه حلی بود که کشورهای مختلف، برای جبران عدم برگزاری کلاس­های حضوری و به عنوان یک ابزار دفاعی در برابر کرونا در پیش گرفتند. با این­که کشورهای مختلف در طول تاریخ بلایای طبیعی و انسانی فراوانی را به چشم دیده‌­اند، اما هیچ مشکلی به اندازه کرونا نتوانست سناریوی آموزش مجازی را تا این حد گسترش دهد. سناریویی جهانی که علی­‌رغم داشتن برخی مزایا، معایبی را نیز در پی داشته­‌است.

استفاده از تکنولوژی در دوره آموزش مجازی به حد اعلای خود رسید و امکاناتی مانند گوشی، تبلت و اینترنت در اختیار بسیاری از مردم، مخصوصا دانش­آموزان قرار گرفت اما در عین حال، نبود برخی زیرساخت‌­های استاندارد، باعث شد بسیاری از دانش‌­آموزان مخصوصا در مناطق محروم یا روستایی علاوه بر دور شدن از آموزش حضوری، از آموزش مجازی نیز عقب بمانند و این سیکل آموزشی به سیکلی معیوب تبدیل شود. 

روش­‌های آموزش مجازی در برخی از کشورهای جهان

آموزش مجازی-آموزش از راه دور

استرالیا

در کشور استرالیا، بسیاری از محتواهای آموزشی مورد نیاز دانش‌آموزان، در وب­سایت آموزش پرورش، بارگذاری شده و در دسترس دانش‌‌آموزان قرار گرفته است. سیستم‌­عامل­‌های مودل و LMS و پلتفرم محتوایی Eduthek که توسط وزارتخانه این کشور ساخته شده، مطالب درسی را در اختیار دانش‌­آموزان و دانش­جویان قرار می­دهد. در حال حاضر بسیاری از ناشران و ارائه­‌دهندگان کتاب­‌های درسی، مطالب خود را به صورت رایگان ارائه می­دهند تا بتوانند سهمی در ایجاد حس همدلی و روحیه بخشی به قشر نوجوان داشته باشند.


از تاریخ 18 مارس 2020 ، تلویزیون عمومی ORF 1 برنامه آموزش ویژه‌ای را برای دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی ارائه می‌دهد که برنامه پخش شده از ساعت 6-9 مخصوص کودکان پیش‌­دبستانی و دبستانی و برنامه آموزشی مربوط به سایر دانش­‌آموزان از ساعت 10 به بعد است. دانش‌­آموزان می‌­توانند نیازها و سوالات درسی خود را از طریق فیلم یا پیام با این برنامه­‌های آموزشی مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت نمایند.

مشاوره و تدریس خصوصی رایگان به کودکان 10-14 سال از خدمات بارز دیگری است که دولت استرالیا به دانش‌­آموزان ارائه می­دهد. ارزیابی دانش‌­آموزان مسئله‌­ای است که فعلا اقدامات خاصی برای آن انجام نگرفته و سنجش دانش‌­آموزان به زمان برگشت آن­ها به مدرسه موکول شده ­است.

آموزش مجازی - آموزش از راه دور

بنگلادش

دولت بنگلادش نیز سعی کرده با پخش برنامه­‌های آموزشی از طریق تلویزیون تا حدی متد آموزشی عادلانه­‌ای را بین دانش­‌آموزان این کشور اجرا کند.  برنامه آموزشی این کشور با عنوان “مدرسه من در خانه من” همه روزه از ساعت 9-12.30  از طریق تلویزیون پخش می­‌شود. این محتواها علاوه بر تلویزیون در youtube این کشور نیز آپلود شده و در اختیار دانش‌­­آموزان قرار می­گیرند. برای اطمینان از یادگیری کامل دانش­‌آموزان، دولت این کشور با همکاری یونیسف، بسترهای اینترنتی و تبلت رایگان در اختیار دانش‌­آموزان قرار داده تا دانش­‌آموزان بتوانند فرایند یادگیری دروس خود را در دوره آموزش مجازی به خوبی سپری کنند.

آموزش مجازی - آموزش از راه دور

برمودا


در این کشور، آموزش مجازی از اولویت بالایی نسبت به آموزش حضوری برخوردار است و وزارت آموزش این کشور قصد دارد، تا زمان رفع کامل مشکل کرونا، به ادامه آموزش غیرحضوری بپردازد. مطالب و محتواهای آموزشی این کشور از طریق ایمیل، فیسبوک و برخی وبسایت‌‌ها و رسانه­‌های اجتماعی ارائه می­‌شود. وبسایت­‌های آموزشی علاوه بر مطالب درسی، برخی مهارت‌­های اجتماعی و اصول مراقبت از فرزندان در فضای مجازی را در اختیار والدین قرار می‌­دهند. در این کشور، علاوه بر تدریس آنلاین، نسخه­‌های فیزیکی آموزشی از پیش تهیه شده در اختیار دانش­‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند قرار داده می­‌شود. معلمان و مدیران وظیفه دارند در طول تعطیلی مدارس به سوالات دانش­‌آموزان جواب دهند و اشکالات آن­ها را رفع کنند. وزارت آموزش این کشور، فرمی را در اختیار تمام جامعه آماری محصلان قرار داده تا نظرات، سوالات و نگرانی­‌های خود را با وزارت آموزش در میان بگذارند.

آموزش مجازی, آموزش مدارس کشور‌های مختلف دنیا، در ایام کرونا

کامبوجیا


در اکثر نقاط جهان محصلانی هستند که به علت بضاعت مالی یا شرایط محیطی قادر به استفاده از تکنولوژی نیستند. این نگرانی در مورد بسیاری از کشورها وجود دارد. از این رو، وزارت آموزش پرورش این کشور، با در نظر گرفتن شرایط دانش‌­آموزانی که به اینترنت و تکنولوژی دسترسی ندارند، برنامه­‌های تلویزیونی را تدارک دیده‌­است که بتواند محتواهای آموزشی را در اختیار تمام دانش‌­آموزان قرار دهد و آموزش مجازی را به نحو عادلانه و مناسبی به اجرا در آورد. هدف از این برنامه‌­های تلویزیونی برقراری عدالت آموزشی در بین تمام دانش­‌آموزان است.

آموزش مجازی یا آموزش از راه دور، انتخاب هوشمندانه‌­ای بود که بتوان خطر شیوع کرونا را به حداقل رساند. روشی که بسیاری از کشورها مانند استرالیا، برزیل، برمودا، بلغارستان، ایران، چین، آمریکا، فرانسه، افغانستان، شیلی و …. به کمک تکنولوژی و در بستر رسانه­‌هایی مانند تلویزیون یا سایت­‌های آموزشی به اجرا در آوردند.


با این حال برخی کشورها هم بودند که به جای جایگزینی آموزش مجازی، به جای آموزش حضوری، پروتکل­های سخت­گیرانه‌­ای را اعمال کردند تا شیوه آموزش حضوری را در مدارس و محیط­‌های آموزشی ادامه دهند.


در ادامه به برخی از این کشورها و روش­های خاص‌­شان می‌­پردازیم:

مدارس تایلند در دوران کرونا

تایلند

جالب است بدانید در میان کشورهایی که اقدام به آموزش غیرحضوری کردند، تایلند جزو کشورهایی بود که از جایگزینی آموزش غیرحضوری در مدارس خودداری کرد. در عوض اقدامات و پروتکل­‌های سخت­گیرانه‌­ای را در محیط‌­های آموزشی پیاده کرد. حدود 250 هزار دانش­‌آموز در تایلند به شکل ایزوله‌­ای در کلاس‌­های درس حاضر می‌­شوند. روی میز هر دانش‌­آموز جعبه‌­هایی پلاستیکی تعبیه شده و دانش ­آموزان باید سر خود را در این جعبه­ ها قرار دهند. علاوه بر این، جلوی در هر کلاس، لگن روشویی و صابون برای شست­وشوی مداوم دست­ها قرار داده شده ­است و هیچ دانش ­آموزی حق برداشتن ماسک خود را از روی صورتش ندارد. دانش ­آموزان هر روزه قبل از ورود به مدرسه تب سنجی می ­شوند و در صورت تایید سلامتی وارد مدرسه می­ شوند. ظاهرا این مقررات سخت ­گیرانه تاثیرگذار بوده­ اند زیرا مسئولان آموزشی توانسته ­اند نرخ رشد کرونا در مدارس را به صفر برسانند.

مدارس آلمان در دوران شیوع کرونا

آلمان


آلمان نیز جزو کشورهای اروپایی است که آموزش حضوری را به آموزش از راه دور ترجیح داد و مقررات بهداشتی مخصوص خود را در در محیط­ های آموزشی به اجرا در آورد. در شهر دورتموند آلمان دانش ­آموزان با فاصله از هم وارد کلاس درس می ­شوند. به­ علاوه حق ندارند در طول کلاس ماسک خود را بردارند. در حال حاضر برآورد خاصی از نرخ شیوع کرونا در مدارس آلمان ارائه نشده ­است و باید دید حاصل این موازین سخت ­گیرانه چه خواهد بود.

مدرسه روستایی هند

هند


عجیب­ ترین و قابل تامل ­ترین روش تدریس در دوران کرونا، در کشور هند دیده دیده می ­شوند. دولت هند نیز سعی کرده ­است برای جلوگیری از شیوع کرونا، آموزش مجازی را جایگزین آموزش حضوری کند اما برای دانش ­آموزانی که به تکنولوژی و اینترنت دسترسی ندارند هم شرایطی آماده شده­ است. روستای داندال روستایی دورافتاده در هند است که اکثر دانش ­آموزان آن روستا، به علت نبود امکانات کافی در فضایی باز و با فاصله از هم نشسته و از طریق بلندگو به جلسات ضبط شده تدریس که از قبل آماده شده گوش می­ دهند. با این­که دولت هند سعی کرده شرایطی را برای درس خواندن دانش ­آموزان روستایی مهیا کند، اما هنوز هم نمی­ توان گفت عدالت آموزشی کاملی در این کشور برقرار است.

تفاوت ­های اساسی بین آموزش مجازی و آموزش حضوری

نمی ­توان در مورد کاربردی یا بهتر بودن متدهای آموزشی، چه آموزش مجازی و چه آموزش حضوری اظهار نظر قطعی کرد و گفت کدام یک بهتر است. مسئله­ای که وجود دارد این است که آموزش حضوری و آموزش مجازی تفاوت­‌های اساسی با هم دارند و کشف این تفاوت­‌ها تا حدی باعث شناخت بهتر نقاط ضعف و قوت هر کدام شده و باعث تکامل شیوه آموزش مدنظر و رفع مشکلات احتمالی موجود می­‌گردد.

 یکی از تفاوت‌­های عمده آموزش مجازی با آموزش حضوری، گسترش ناگهانی آموزش از راه دور است. همان­طور که در ابتدای مقاله نیز اشاره شد، با این‌­که کشورهای مختلف در طول تاریخ شاهد حوادث زیادی بوده‌­اند اما بحث آموزش مجازی قبل از معضل کرونا، چنان مطرح نبود. از آن­‌جایی که آموزش مجازی به طور ناگهانی وارد جوامع مختلف شد، هیچ فرصتی برای گذراندن دوره‌­­هایی برای کسب مهارت و دانش لازم، برای یادگیری در طول آموزش مجازی نبود اما با توجه به شرایط پیش آمده، دولت­‌ها چاره دیگری به جز آموزش از راه دور، برای ادامه دادن بحث آموزش نداشتند.

قبل از این­که بحران کرونا، باعث داغ شدن بازار آموزش مجازی شود، این سبک از آموزش در برخی کشورهای پیشرفته برای برخی گروه­های سنی مخصوصا دانشجویان دیده می‌­شد. اما بحران کرونا باعث شد این مدل از آموزش شامل تمام گروه­‌های سنی، حتی کودکان شود که در تاثیر مثبت یا منفی آن روی کودکان نمی­‌توان اظهار نظر قطعی داشت.

تفاوت دیگری که می‌­توان به آن اشاره کرد، تحمیل آن بر دانش‌­آموزان بود. شرایط پیش آمده باعث شد دولت‌­ها چاره دیگری جز انتخاب این سبک آموزش و تحمیل آن بر دانش­‌آموزان نداشته‌­باشند.

اما شاید مهم­ترین تفاوتی که بین آموزش حضوری و آموزش مجازی وجود دارد و در کشور ما نیز قابل درک است، سطح توانایی استفاده از تکنولوژی در اقشار مختلف است. نبود بعضی امکانات و زیرساخت­ها مانند عدم توانایی برخی از افراد برای خریدن موبایل هوشمند یا تبلت و عدم دسترسی به اینترنت در برخی مناطق محروم و روستایی و … باعث ناعدالتی آموزشی در کشور شده‌است.

آموزش حضوری در دوران کرونا

متاسفانه  این طور که پیداست، این مهمان ناخوانده فعلا قصد رفتن ندارد و نمی­‌توان گفت چه زمانی شرایط جامعه به حالت نرمال برمی‌­گردد. اما در این میان بسیار مهم است که دولت‌­ها تمرکز کافی بر شیوه اجرای آموزش، چه از نوع حضوری و چه از نوع آموزش مجازی را داشته باشند و با اجرایی کردن روش­های استاندارد شرایط مناسب و عادلانه‌­ای برای تحصیل ایجاد کنند.‌

مطالب مرتبط
tops - screen

هنوز بازی رو دانلود نکردی؟

همین الان بازی تاپس رو دانلود کن و رقابت رو شروع کن

قوانین و مقررات تاپس

تعاریف و اصطلاحات: تاپس: اپلیکیشن تاپس یک بازی می‌باشد که با تکیه بر محتوای آموزشی بستری مناسب برای رشد و تعالی دانش آموزان در زمان فراغتشان را فراهم می‌نماید. کاربر : شخص حقیقی یا حقوقی می باشد که از طریق بستر ارتباطی اینترنت و با استفاده از اپلیکیشن تاپس نسبت به دریافت خدمات اقدام می نماید. حساب کاربری (پروفایل) : حسابی است که کاربر با ثبت شماره تلفن همراه خود برای استفاده از خدمات تاپس در اپلیکیشن ایجاد کرده‌ است. اطلاعات هویتی : اطلاعاتی که به صورت مستقیم از سوی کاربران وارد تاپس می‌شود. قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران : قانون اساسی، قوانین عادی، آیین نامه های اجرایی، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و کلیه ضوابط قانونی حاکم بر جامعه می‌یاشد. کاربران با ثبت نام در تاپس و همچنین با استفاده از خدمات تاپس می‌پذیرند که قوانین و مقررات جاری تاپس را به صورت کامل مطالعه کرده و با اطلاع کامل از شرایط و معانی، آن را پذیرفته‌اند. این قوانین و مقررات ممکن است در طول زمان تغییرکند و بنابراین استفاده مستمر کاربران از تاپس به معنی پذیرش هرگونه تغییر در قوانین و مقررات است. برای استفاده از خدمات تاپس لازم است که هر کاربر اعم از شخص حقیقی و یا حقوقی با ثبت شماره تلفن همراه، یک حساب کاربری در اپلیکیشن بسازد. کاربر مذکور باید نام، نام خانوادگی و شماره همراه خود را در اپلیکیشن تاپس ثبت کند. در صورت نقص اطلاعات امکان بروز اشکال در سرویس ها وجود داشته و مسئولیت آن با کاربر خواهد بود. در صورت استفاده از خدمات تاپس، کاربران مسئول حفظ محرمانه بودن حساب خود هستند و مسئولیت تمامی فعالیت هایی که تحت حساب کاربری آنان انجام گیرد، بر عهده خودشان است. در صورت مفقود یا سرقت اطلاعات حساب کاربری، کاربر می بایست در اسرع وقت با پشتیبانی تاپس تماس بگیرد. کاربر حق واگذاری و اجازه استفاده از حساب کاربری خود به دیگران (حقیقی یا حقوقی) را ندارد. شرایط استفاده از تاپس: کلیه اصول و رویه های تاپس منطبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران، قانون تجارت الکترونیک و قانون حمایت از حقوق مصرف کننده است و متعاقباً کاربر نیز موظف به رعایت قوانین مرتبط با کاربران است. محتویات و سرویس های تاپس، تنها برای استفاده شخصی و غیرتجاری عرضه شده است. هرگونه استفاده غیرشخصی، قابل پیگرد بوده و هیچ فردی به هیچ عنوان مجاز به استفاده از اطلاعات تاپس برای فروش و یا تولید مجدد در هیچ بستری نمی باشد. استفاده از تاپس برای دسترسی به سرویس ها فراهم شده و لازم است کاربر صرفاً از آن در جهت اهداف و مقاصد تعریف شده استفاده نماید. استفاده از اپلیکیشن به گونه ای که باعث بروز مشکل، از کار انداختن و ... آن شود، مجاز نبوده و از طرف صاحب امتیاز نرم افزار قابل پیگیری حقوقی خواهد بود. این سند به عنوان یک توافق نامه با توجه به مقررات و قوانین کشوری مقرر گردیده و به معنای اعلام موافقت کاربر با شرایط استفاده از تاپس است. کاربر متعهد است به هیچ عنوان سوالات موجود در تست ها و کوئیزها و آزمون ها را به هیچ نحوی با دیگران به اشتراک نگذارد. کاربر می پذیرد که راه ارتباطی اپلیکیشن تاپس با وی از طریق ارسال پیامک است و امکان درخواست قطع ارسال پیامک برای وی وجود دارد، ولی ممکن است که با قطع پیامک، در استفاده از سرویس با اشکال مواجه شود. استفاده از اپلیکیشن تاپس نیازمند سخت افزار و اینترنت بر روی آن می باشد، مسئولیت تامین و همچنین پرداخت هزینه های مربوط به آنها بر عهده کاربر است. کاربر متعهد است در طول یا پس از اتمام استفاده از تاپس، هیچ یک از اطلاعات تاپس را به هیچ گونه ای استفاده نکند. طبعاً ذخیره کردن اطلاعات خارج از ساختار خود اپلیکیشن بر خلاف قوانین و مقررات تاپس خواهد بود. تاپس ممکن است به علت به روزرسانی، اقدام به حذف برخی از محتواها کند. کاربر حق ندارد هیچ گونه تلاشی در جهت استخراج Source Code نرم افزارهای RF تاپس شامل Decompile، مهندسی معکوس یا فعالیت های مشابه انجام دهد. کاربر مجاز نیست با استفاده از روش های framing یا mirroring یا روش های دیگر نسخه دیگری از اپلیکیشن تاپس را روی سرورهای دیگر ارائه کند. همچنین کاربر مجاز نیست در نرم افزار تاپس یا در روش ارائه سرویس تاپس تغییر یا خللی ایجاد کند. کاربر حق ندارد برنامه یا اسکریپتی با هدف ایندکس گذاری، مطالعه یا هرگونه فعالیت داده کاوی روی سرویس اجرا کند. کاربر حق ندارد هیچ فعالیتی در راستای دسترسی غیرقانونی و غیرمتداول به هیچ یک از بخش های سرویس تاپس یا سرویس های مرتبط با تاپس انجام دهد. هزینه ها و پرداخت: خرید اشتراک از تاپس صرفاً از طریق درگاه اینترنتی صورت می پذیرد. امکان عودت هزینه اشتراک و خدمات خریداری شده تنها تا 72 ساعت پس از پرداخت امکان پذیر است. این امکان تنها از طریق ارسال درخواست از طریق "تماس با ما" در صفحه "پروفایل" امکان پذیر است. اگر تراکنش پرداخت هزینه توسط درگاه بانکی (که خارج از کنترل مجموعه ما است) برگشت بخورد، یا دچار مشکلی شود و همچنین اگر تحت شرایط ذکر شده در این توافقنامه هزینه شما عودت داده شود، ما دسترسی شما به محتوای خریداری‌شده را معلق یا ملغی خواهیم کرد. همچنین اگر به هر دلیلی تراکنش مشکوک و غیرقانونی اتفاق بیافتد، تراکنش‌های انجام‌شده لغو و باطل و دسترسی شما به محتوای خریداری‌شده معلق یا ملغی خواهد شد. ما این حق را برای خود محفوظ می‌داریم که به صلاحدید خودمان حساب شما را با خبر قبلی معلق یا مسدود کنیم. امکان استفاده از محتوای غیر رایگان اپلیکیشن، با پرداخت درون برنامه ای، اعتبار دارد. مسئولیت تاپس: تاپس تمامی تلاش خود را جهت استفاده کاربر از اپلیکیشن تاپس به کار می گیرد اما تضمینی در مورد اجرای آن بر روی همه دستگاه ها یا شبکه های ارتباطی (اینترنت، شبکه تلفن همراه و ...) نخواهد داد. در صورت بروز مشکل در زمان استفاده از تاپس کاربران می توانند از طریق سرویس "ارتباط با ما" در صفحه پروفایل مشکل خود را مطرح کرده و تاپس پیگیری لازم و تلاش خود را جهت حل و فصل مشکلات به عمل خواهد آورد. اطلاعات و محتوای موجود در تاپس از منابع معتبر و مرتبط و با رعایت مقررات و توجه به حقوق مولفان جمع آوری شده است. ممکن است اطلاعات، نرم افزار، سرویس های موجود یا ارائه شده در اپ در مواردی غیر دقیق و یا دارای اشکالات جزئی باشد. تاپس به طور مداوم اطلاعات و محتویات اپ را کنترل و بروز خواهد نمود. تاپس سهولت چگونگی استفاده، دقت اطلاعات، تضمین عملکرد نرم افزار و سرویس ها را بدون قید و یا تضمین، "آنگونه که هست" ارائه می کند. تاپس تحت هیچ شرایطی مسئولیت های ناشی از مهارت کم کاربر در استفاده از اپلیکیشن و یا ابراز اینکه در مورد سرویس و محصولات اطلاعی نداشته است را برعهده نخواهد گرفت. تاپس مسئولیتی در قبال مشکلات ناشی از قطع و یا سرعت اینترنت، مشکلات کاربری، خرابی تجهیزات شما و یا آلودگی آن به ویروس نداشته و مسئولیت تأخیر یا عدم کارکرد اپلیکیشن ناشی از این موارد بر عهده استفاده کننده خواهد بود. تاپس سعی می‌کند که کاربران دسترسی شبانه‌روزی در تمامی ۷ روز هفته را داشته باشند و سعی می‌کند هرگونه زمان ازکارافتادگی را به حداقل برساند. تاپس ممکن است با اطلاع قبلی، به منظور تعمیر و نگهداری اپلیکیشن، دسترسی کاربران یا ارائه خدمات را موقتاً و در حداقل زمان ممکن متوقف یا معلق کند. قطع سرویس: تاپس در شرایطی که به هر دلیل به این نتیجه برسد که حضور یک کاربر می تواند برای تاپس یا سایر کاربران نامطلوب باشد حق حذف دسترسی کاربر به اپلیکیشن را دارد. اگر تاپس به این باور برسد که کاربر از سیاست عودت وجه سوءاستفاده می‌کند، این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که حساب کاربری کاربر را معلق یا مسدود یا ملغی کند و استفاده کنونی یا آتی وی از خدمات و محصولات تاپس را محدود یا مسدود کند. اعتبار قوانین: توجه داشته باشید کلیه اصول و رویه‏‌های تاپس منطبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران و سازمان آموزش و پرورش جمهوری اسلامی است. تاپس حق تغییرات آتی در قوانین را بر خود محفوظ می‌داند و در صورتی که تغییراتی در قوانین مندرج، رویه‏‌ها و سرویس‏‌ها ایجاد شود، در همین صفحه منتشر و به روز رسانی می شود و شما توافق می‏‌کنید که استفاده مستمر شما به معنی پذیرش هرگونه تغییر است.

small_c_popup.png

ثبت نام رایگان

در خبرنامه تاپس ثبت نام کنید تا مقالات جدید هم برای شما ارسال شود
لوگو اندروید

برای یک شروع هیجان انگیز آماده ای؟